Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Her dönem erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, möble veya sair bir ket bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan çok uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

İzinsiz tasvir, yazı ve video v.b tasarrufı neticesinde yasal işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya harbi ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Bu sebeple çatı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, bina ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Bu yol çoğunlukla acil bir durumda çabucak açılabilen gelişememiş çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoklukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp mazi çekilebilmesini sağlar.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan yağsız malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm veya elan zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir Yangın Merdiveni Kapısı durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya sadık açılmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page